torsdag 31 december 2009

Goder nytt år

Det är nyårsafton och Politruken är tillbaka efter en kortare vacazione uppe i urskogens insnöade snår. Istället för att summera det år som har gått som sig bör, tänker jag sia lite om det år som kommer. Det är ju trots allt decennieskifte och storslaget trevliga händelser måste följaktligen vara att vänta. Här följer listan på topp tio events som ni kan passa på att förbereda er på redan nu:



1. Det är valår. Ända fram till maj, ungefär, kommer Alliansens siffror se lika kassa ut som idag. Men vändningen kommer när det uppdagas att Jimmie Å i själva verket är oäkta (bortadopterad) son till Måna och Björn Ranelid. Båda partiledarna tvingas avgå och Pravdareporten som tagit smyg-DNAprovet vinner stora journalistpriset.



2. Anders Borg blir statsminister efter att alla insett att han är mannen bakom Reinis och att Pettson-looken is the shit på 10-talet.



3. Folket gör revolt under ledning av Abba-Björn och störtar monarkin den 18 juni. Följaktligen tvingas Vickan och Maddis gifta sig på något dassigt stadshotell i valfri håla i Sverige, iförda haute couture från Lindex, superandes a la carte från den lokala korvmojjen med tillhörande HB-drinkar de luxe.



4. Colin Nutley kommer att göra minst film starring Helena Bergström, som i samma rulle kommer bli hysterisk, näcka och grina.



5. Gordon Brown åker ur House of Commons med huvudet före, Tories tar makten och Maggie Thatcher gör en storslagen comeback som premiärminister.



6. Maggan T., Angela M. och Tarja H. bildar en girl power-allians och kör över Obama, ryssarna och kineserna och styr upp ett golden klimatavtal



7. Henke L. kommer annonsera sin comeback i landslaget och hinna sluta ca 2-3 ggr.



8. Knugen kommer rasa, Linda Rosing kommer bröstchocka, Kicki D. kommer bli kränkt och Anna Book kommer fälla bittra tårar.



9. Feministiskt Initiativ kommer in i Riksdagen efter Gudruns bejublade salsamoves i Let's Dance.



10. Ingvar Kamprad köper Småland och bildar en egen skattefri stat.

Gott Nytt år!